Ingrediente

cartofi
sare
ulei
Una dintre cele mai simple si gustoase retete este cea de cartofi in coaja la cuptor, umpluti cu unt si cascaval.

Instructiuni

1.Se aleg cartofi cam de aceeași mărime, pentru a avea un timp de coacere apropiat. Cu cât sunt mai mari, au un timp de coacere mai mare.
2.Se spală cartofii, se șterg bine cu o cârpă mai aspră până devin curați. Se înțeapă cu o furculiță pentru a permite aburului să iasă din ei în timpul coacerii
3.Se așează cartofii pe o tavă și se dau cu puțin ulei și sare pe toate părțile.
4.Se preincălzeste cuptorul și se așează cartofii direct pe grătar, cu tava sub ei, ca să se adune lichidul care curge în timpul coacerii.
5.Se lasă la copt în jur de 1 oră până observăm că s-au pătruns.
6.Se consumă: calzi, cu unt, smantâna , iaurt, sau pe post de garnituri

Ai facut reteta? Lasa-ne o recenzie si o poza!

Adresa ta de email nu va fi publicata.