Ingredient

Unt moale
500 gr. faină
7 linguri cu lapte
4 gălbenușuri
20 gr. drojdie proaspătă
100 gr. zahăr
Marmeladă
Stafide

Instructiuni

1.Drojdia se inmoaie in lapte,se adauga untul, zaharul, galbenusurile, si faina si se framinta bine.
2.Aluatul se acopera si sta 30 minute la odihna apoi se taie in 3 portii egale, portiile se intind la marimea formei,pe ambele laturi se unge cu marmelada lasind in mijloc cam 2 degete gol.
3.Din ambele parti se ruleaza spre mijloc mijlocul de doua degete raminind gol.
4.Albusul si zaharul se bat pina sint omogeni si se adauga nucile marinate.
5.Cu aceasta masa se umplute mijlocul ramas gol.
6.Se coace la 180 grade.
7.Guten Appetit!

Ai facut reteta? Lasa-ne o recenzie si o poza!

Adresa ta de email nu va fi publicata.