Unt moale | |
500 gr. faină | |
7 linguri cu lapte | |
4 gălbenușuri | |
20 gr. drojdie proaspătă | |
100 gr. zahăr | |
Marmeladă | |
Stafide |
1. | Drojdia se inmoaie in lapte,se adauga untul, zaharul, galbenusurile, si faina si se framinta bine. |
2. | Aluatul se acopera si sta 30 minute la odihna apoi se taie in 3 portii egale, portiile se intind la marimea formei,pe ambele laturi se unge cu marmelada lasind in mijloc cam 2 degete gol. |
3. | Din ambele parti se ruleaza spre mijloc mijlocul de doua degete raminind gol. |
4. | Albusul si zaharul se bat pina sint omogeni si se adauga nucile marinate. |
5. | Cu aceasta masa se umplute mijlocul ramas gol. |
6. | Se coace la 180 grade. |
7. | Guten Appetit! |
Ai facut reteta? Lasa-ne o recenzie si o poza!