Ingrediente

400 g orez cu bob lung
1/2 kg de ficat (de pui, gaină)
1/2 kg de ficat (de pui, gaină)
2-3 cepe
ardei roșu (opțional)
frunze de pătrunjel
sare, piper, după gust
1,5 l apă
O reteta sanatoasa si usor de pregatit, care in final este plina de gust si aroma.

Instructiuni

1.se fierbe orezul în apă cu sare și se lasă la răcit.
2.se spală ficatul, se scurge și se taie bucăți. Ceapa se curăță și se călește puțin în ulei apoi se toarnă ficatul și se mai călesc împreună 5 minute, potrivind gustul de sare si piper
3.cele 3 ouă se bat ușor cu un tel și se toarnă 3/4 din compoziție peste orezul răcit, amestecat în prealabil cu ceapa, ficatul călit si frunze tocate de patrunjel
4.se omogenizează amestecul de orez, se toarnă într-o tavă unsă cu ulei , se pune deasupra restul de ou bătut și se dă la cuptor pentru 35-45 minute

Ai facut reteta? Lasa-ne o recenzie si o poza!

Adresa ta de email nu va fi publicata.